Partnership voordelen


 

 

UITZONDERLIJKE VOORWAARDEN VOOR AARDGAS EN ELEKTRICITEIT
Energiekosten worden steeds belangrijker, en veel bedrijven betalen nog steeds een te hoge factuur!
Daarom hebben het SDZ en Total Gas & Power de handen in elkaar geslagen, en kunnen de leden van SDZ genieten van uitzonderlijke voorwaarden voor aardgas en elektriciteit.  Werkelijk dekkingsvoorwaarden
Sinds de lente van 2008 heeft het SDZ een partnerschap afgesloten met een groot deurwaarderskantoor dat dossiers voor de recuperatie van vorderingen van zijn leden beheert. Door een deel van de dekkingskosten op zich te nemen geeft het SDZ u de mogelijkheid om te genieten van werkelijk uitzonderlijke dekkingsvoorwaarden. Ziehier wat u moet weten over deze dienst die in tijden van crisis wel erg interessant is…

huissiers de justice 

Korting van 20% voor elke bestelling van Eco Pass
De Eco Pass is een cheque die een werkgever aan zijn werknemers kan aanbieden als extra-legaal voordeel. Goed nieuws: de leden van het SDZ genieten van een korting van 20% op de dienstverlening van onze parner Sodexo voor elke bestelling van Eco Pass (maximum 7% op het bestelde volume).

sodexo 

TERMINALS EN TRANSACTIES IN ALLE VEILIGHEID  
Onze partner Worldline geeft exclusief aan SDZ-leden, unieke kortingen op zijn betaalterminals. Worldline is een van de belangrijkste spelers in de wereld van de elektronische betalingen.

 
10% KORTING OP UW FACTUREN
Als een van de grootste telecomspelers schenkt onze partner Orange u voor een jaar 10% korting op uw GSM facturen als u klant wordt via uw afgevaardigde bij het SDZ..

Reprobel


 

Grote kortingen op de tarieven
Sinds 1998 moeten zelfstandigen en bedrijven fotokopieën. In dit kader heeft het SDZ voor zijn leden een partnerschapsakkoord onderhandeld met Reprobel zodat iedereen die het wenst kan genieten van grote kortingen op de tarieven voor zelfstandigen en bedrijven.

Reprobel

© SDZ - Drukpersstraat 4 - 1000 Brussel | T 02 652 26 92 | E web@sdz.be