Wij kunnen u helpen

Hieronder vindt u een lijst met een aantal diensten die wij de leden van onze federatie leveren.

Advies en bijstand
Onze adviseurs helpen u met concrete raad en daad in alle fasen van de ontwikkeling van uw bedrijf en u geniet van onze gratis adviezen op juridisch, sociaal, fiscaal, economisch en milieuvlak. U beschikt over meer dan 40 specialisten in alle domeinen. Onze vaste medewerkers kennen de ondernemerswereld van binnenuit en bieden u concrete hulp bij het oplossen van uw problemen.

Juridische tussenkomsten
Onze juridische dienst komt actief tussen om uw belangen te verdedigen bij alle privé- en overheidspersonen en –instellingen.

Inning van schuldvorderingen
Niemand blijft gespaard van slecht betalende klanten. Onbetaalde facturen en ereloonnota’s kunnen voor zelfstandigen en KMO’s tot ernstige kasproblemen leiden. Daarom zijn we voor u een partnerschap aangegaan met een van de grootste deurwaarderskantoren van het land dat zich belast met het invorderen van uw facturen zonder daarbij onoverkoombare kosten te genereren (eerste ingebrekestelling gratis).

Documentatie en contracten
Hebt u een formulier nodig om uw handelshuurovereenkomst te vernieuwen? Een voorbeeld van een bestek, facturen of algemene verkoopvoorwaarden conform de wet? Een arbeidscontract? Documentatie of formulieren om premies of subsidies aan te vragen?... We sturen u alle documentatie en contracten op eenvoudige aanvraag!

Lobbying
Uw belangen worden totaal apolitiek behartigd en verdedigd bij overheidsinstellingen en lokale, gewestelijke, Belgische als Europese overheden. Hebt u ideeën, voorstellen om uw situatie te verbeteren? We voeren ze uit en gebruiken al onze politieke connecties om ze op alle niveaus te doen slagen.

Publicaties
Elke maand ontvangt u gratis ons tijdschrift ‘Onderneming & Zelfstandige’ en onze nieuwsbrieven ‘SDI-news’. Via onze publicaties blijft u op de hoogte en krijgt u praktische en sympathieke raad over het laatste nieuws uit de juridische, sociale, fiscale, economische en politieke actualiteit.

Partnerschappen
Zij laten u tegen uitzonderlijke voorwaarden genieten van talrijke producten en diensten van hoge kwaliteit.

Zakelijk netwerk
U bent lid van een netwerk van meer dan 30.000 zelfstandigen en bedrijfsleiders in het hele land. Daarnaast vindt u klanten, leveranciers of partners in onze database met Belgische en buitenlandse bedrijven. Als lid van het SDZ wordt u een deel van ons sociale netwerk zodat u uw bedrijf kunt promoten, erover kunt communiceren en zelfs deals met andere leden kunt afsluiten.

Website
U krijgt onbeperkt toegang tot onze interactieve website die u op de hoogte houdt en u toegang geeft tot een uitgebreide database met nuttige documenten en onmisbare praktische instrumenten.

… en dat alles voor de spotprijs van 190 euro per jaar (100 % aftrekbaar)!

Online lid worden van het SDZ

© SDZ - Drukpersstraat 4 - 1000 Brussel | T 02 652 26 92 | E web@sdz.be