Ondernemen 2011 : Meer dan 10.000 vaklui aanwezig!

Zo`n 10.460 vaklui bliezen verzameling op de 8e uitgave van de Beurs Ondernemen, die op 30 en 31 maart gehouden werd in Tour&Taxis, Brussel.

Een bezoekersaantal dat beduidend hoger ligt (+8%) dan editie 2010, toen er 9.680 unieke bezoekers geteld werden.

Vooral in de huidige context is dit een bemoedigend teken. Volgens het GEM onderzoek (Global Entrepreneurship Monitoring) behoort België immers tot de minst ondernemende landen. De laatste editie van dit onderzoek - in België uitgevoerd door Vlerick Management School in samenwerking met Babson College - bedraagt het Total Enterpreneurial Activity (TEA*) in België 3,7%, tegenover 5,6% in Europa of 7,2% in Nederland.

Het succes van dit evenement is vooral te danken aan de activiteiten die tijdens deze twee dagen georganiseerd waren, en aan het mediaplan dat ontplooid werd om het evenement te promoten. De beurs Ondernemen heeft heel wat interessants te bieden aan bestaande en toekomstige ondernemers. Op één plek worden immers tal van oplossingen aangeboden om te ondernemen, van franchise en commerciële netwerken, tot e-commerce, sociale economie, duurzame ontwikkeling, enz.

 

0
Uw score: Geen
Top | Overzicht Nieuws

© SDZ - Drukpersstraat 4 - 1000 Brussel | T 02 652 26 92 | E web@sdz.be